HHG Genemuiden 

Adres: Bereklauw 1  

 Telefoon: 038-3030200

Wat geloven wij

De Hersteld Hervormde gemeente Genemuiden is een klein onderdeeltje van Gods Kerk wereldwijd. Het is een wonder dat er nog steeds een gemeente Gods op aarde is.

Zien en geloven

Zien met het oog en zien met het verstand. Er is veel meer te zien dan wij met het oog kunnen waarnemen. Die rijkdom vinden we in de Bijbel. Dat willen wij graag met je delen.

Bijbelse Toerusting

Waarom een Cursus Bijbelse Toerusting? De kerk in Nederland komt steeds meer aan de rand van de samenleving te staan. Christelijke opvattingen worden steeds minder begrepen. Daarom is wapening en toerusting nodig.

Afhalen CD's

Bestelde cd’s van kerkdiensten kunnen tegen contante betaling à € 5,- per stuk bij de Bethelkerk afgehaald worden op maandag tussen 18.30 en 19.00 uur, en op donderdag tussen 9.15 en 10.00 uur.

Mannenvereniging "Bidt en Werkt"

Mannenvereniging 'Bidt en Werkt'  komt elke maandagavond, van begin oktober t/m eind maart, bij elkaar in een zaal van de Bethelkerk aan de Bereklauw. We beginnen dan om 20.00 uur. Doel is het onderzoeken van Gods Woord om daarmee een verbreding en verdieping van de kennis van de Bijbel op te doen. Wij doen dit door het houden van  inleidingen die door de leden gemaakt worden aan de hand van een gedeelte uit Gods Woord. Deze inleiding wordt dan na de pauze o.l.v. de voorzitter  besproken. Wat is er in onze dagen helaas weinig kennis meer van Gods Woord. Niet dat verstandelijke kennis genoeg is maar de Heere heeft al zo vaak het onderzoek van Zijn Woord willen zegenen, ook op de mannenvereniging. Van elk lid wordt niet verwacht dat hij elk jaar een inleiding maakt maar het is natuurlijk wel wenselijk.  Het moet echter geen belemmering voor u of jou zijn om daardoor van de mannenvereniging weg te blijven. Ook is het mogelijk om de vereniging als gast  zonder enige verplichting een keer te bezoeken. Verder houden we elk jaar een openings- en slotavond waarop een spreker wordt uitgenodigd om over een bijbels - of ander onderwerp dat verband houdt met de geloofsleer te komen spreken. In het kader van de uitwisselingsavonden  brengen we een bezoek aan een naburige vereniging en komt er een vereniging uit de buurt bij ons op bezoek. We hopen dat het onderzoek van Gods Woord, zoals wij dat op de mannenvereniging doen, u/jou tot zegen zou mogen zijn.  Mogen wij u/jou ook een keer verwelkomen ?

Contactpersoon:
dhr. E. Sterk

Contactformulier.

Agenda:

Op dit moment is er geen informatie.

Design by: www.diablodesign.eu