HHG Genemuiden 

Adres: Bereklauw 1  

 Telefoon: 038-3030200

Evangelisatie cursus 2018/2019 - Genemuiden

Wilt u graag de cursus evangelisatie volgen, maar vindt u Veenendaal te ver? We hebben goed nieuws! Vanaf D.V. september 2018 wordt de cursus (bij voldoende belangstelling) ook in Genemuiden georganiseerd. Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van het feit dat komend seizoen de cursus evangelisatie ook in Genemuiden wordt gehouden, wil ik u vragen om onderstaand bericht te delen met uw gemeenteleden (via een bericht in de kerkbode). Alvast bedankt voor uw medewerking!

Evangelisatie cursus 2018/2019 - Genemuiden
Wie herkent het niet? Regelmatig een verlangen hebben om het Evangelie uit te dragen, maar toch telkens zoveel schroom te ervaren om een gesprek over het geloof aan te gaan. Vanaf D.V. september 2018 organiseert de commissie evangelisatie van de Hersteld Hervormde Kerk voor de vijfde keer een cursus die juist op dit dilemma ingaat en mensen wil toerusten om in eigen omgeving het Evangelie uit te dragen. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.evangelisatiehhk.nl of telefonisch via 0318-505541.
De evangelisatiecommissie van Genemuiden wil u de mogelijkheid bieden om deze cursus te volgen in Genemuiden. Om te starten met deze cursus hebben we minimale opgaven nodig van 10 personen. U kunt zich melden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (contactpersoon HHG Genemuiden) - graag aanmelden voor D.V. 29 maart. Na deze datum krijgt u te horen of de cursus door kan gaan en kunt u zich definitief aanmelden via: http://www.hersteldhervormdekerk.nl/evangelisatie/toerusting-1/cursus-evangelisatie

Mocht u nog vragen hebben over de cursus, dan kunt u deze via dit e-mailadres stellen.