Online Regelen (Coronavirus)

Hersteld Hervormde Gemeente Genemuiden

Adres: Bereklauw 1
Telefoon: 038-3030200

Welkom op de nieuwe website van de Hersteld Hervormde Gemeente Genemuiden.

U kunt middels de rode feedback button per pagina foutjes, en of ideeën melden.
Bekijk hier de aanpassingen tot nu toe (bijgewerkt 7 juli 2020  21:13 uur):

HHG-Genemuiden conformeert zich in de coronacrisis aan de landelijke voorschriften. Voor informatie over kerkelijke activiteiten zie de berichten op deze site en in het kerkblad

in deze nieuwe site. Onderaan de pagina's staat het icoontje RSS Feed
25 maart 2020: Na aanleiding van een controle van 404 meldingen hebben we op pagina's die gezocht worden maar waarvan de inhoud niet meer terug komt een meldings pagina gemaakt.
Dit geld voor bijvoorbeeld contactpersonen die niet meer op de site voorkomen.
27 maart 2020: Verschillende rss links naar de nieuwe aangepast. Als het goed is wordt u nu automatisch naar de nieuwe gestuurd.
28 maart 2020: u kunt nu met de knop rechts op de website feedback geven over de pagina waar u zich op dat moment bevindt. Dit kan ook een url zijn die u zoekt maar niet is gevonden. U kunt dit dan melden, of vragen waarom dit er niet meer is
31 maart 2020: Feedback formulier aangepast en verbeterd. Als ook vele andere kleine verbeteringen.
2 april 2020: na aanleding van feedback blijft het gekozen menu niet meer open staan. Als je er boven zweeft met de muis opent het menu, ga je er dan weer naast dan gaat het menu weer weg. Dank voor de feedback.
3 april 2020: Giften en Gaven mogelijkheid is nu klaar voor gebruik.
4 april 2020: Op verschillende pagina's is de agenda weer terug. Omdat we hebben gemerkt dat de roosters nu niet mobiel vriendelijk waren. let op deze agenda items zie je alleen op de betreffende pagina en niet rechts in de agenda.
Tevens de menu's van de roosters van de Catechese verwijderd omdat die nu niet meer van toepassing zijn.
6 april 2020: Een "Go To Top" button toegevoegd.
7 april 2020: Bij de agenda rechts op de website is een detaiil link geplaatst. Ook is de link "Bekijk volledige agenda" ingesteld dat als je hier klikt je naar het maand overzicht gaat. En je ziet er nu alle komende evenmenten.
29 april 2020: Onzichtbare chaptacha toegevoegd. Dit ter voorkoming van onnodige en ongewilde mailtjes via de website. chaptacha Dit logo ziet u rechtsonder op de pagina's.
22 mei 2020: Chaptacha aangepast omdat de onzichtbare niet goed werkte en contact formulieren blokkeerde. Nu aangepast naar 'ik ben geen robot'.
5 juni 2020: Het mobiele menu aangepast. zodat de informatie die rechts op de wbsite staat ook in het mobiele menu wordt getoond en niet meer op de mobiel. Dit geld alleen voor als u de mobiel verticaal heeft, gaat u horizontaal (breedt) dan staat de informatie niet meer in het menu, maar weer onderaan.
6 juni 2020; Het menu wordt op een computer, laptop en ipad of tablet nu bovenaan getoond ook als u scrollt.
6 juli 2020: Live meekijken toegevoegd aan Kerkdienst Online