HHG Genemuiden 

Adres: Bereklauw 1  

 Telefoon: 038-3030200

Wat geloven wij

De Hersteld Hervormde gemeente Genemuiden is een klein onderdeeltje van Gods Kerk wereldwijd. Het is een wonder dat er nog steeds een gemeente Gods op aarde is.

Zien en geloven

Zien met het oog en zien met het verstand. Er is veel meer te zien dan wij met het oog kunnen waarnemen. Die rijkdom vinden we in de Bijbel. Dat willen wij graag met je delen.

Bijbelse Toerusting

Waarom een Cursus Bijbelse Toerusting? De kerk in Nederland komt steeds meer aan de rand van de samenleving te staan. Christelijke opvattingen worden steeds minder begrepen. Daarom is wapening en toerusting nodig.

Afhalen CD's

Bestelde cd’s van kerkdiensten kunnen tegen contante betaling à € 5,- per stuk bij de Bethelkerk afgehaald worden op maandag tussen 18.30 en 19.00 uur, en op donderdag tussen 9.15 en 10.00 uur.

Het Hollands Jongerenkoor

Het Hollands Jongerenkoor 4 hoopt in januari 2013 te starten met het 4e project.
Het zal op verschillende plaatsen in Nederland zingen en collecteren voor diverse goede doelen. Naast het Hollands Jongerenkoor (dat repeteert 1 keer per maand en slechts 4 keer!) wordt er vanaf januari 2013 gestart met het Hollands Kinderkoor. Dit koor repeteert 1 keer per maand, en slechts drie keer. Samen hopen zij nog 2 maal gezamenlijk te repeteren en mee te werken aan een paar uitvoeringen van het Hollands Jongerenkoor. De koren zingen psalmen en verantwoorde gezangen. Diverse dirigenten leiden de koren, Wilhelm Groenendijk, Peter Wildeman, Marieke van Manen, Renske Karens, Cor en Katja Ploeg, et cetera. De koren repeteren in diverse plaatsen in heel Nederland. Je kunt in je eigen regio (bijvoorbeeld Genemuiden) repeteren, en verder thuis met een oefen-cd en zangmap. Opgeven voor de beide koren kan via de website: www.hollandsjongerenkoor.nl (voor het kinderkoor klik op Hollands Kinderkoor).
Leeftijd van kinderkoor is 6-15 jaar, en jongerenkoor: 15-45 jaar.
We hopen ook Deo Volente in 2013 weer mooie bedragen te kunnen overmaken naar diverse goede doelen!

Nederlandse Patiënten Vereniging

Wat is NPV: een christelijke organisatie voor de belangen van iedere patiënt, ongeacht hun levensfase en kwaliteit. Wat doen we: door inzet van vrijwilligers geven we ondersteuning en hulp in huis aan patiënt en mantelzorger. Tevens bieden wij Terminale Zorg. Voor wie: voor alle inwoners uit Zwartewaterland; lidmaatschap niet vereist. Hoe te bereiken: voor contact of info bellen: 038-3854494 of 06-46584253 (van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 14.00 uur.) E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Design by: www.diablodesign.eu