Online Regelen (Coronavirus)

Hersteld Hervormde Gemeente Genemuiden

Adres: Bereklauw 1
Telefoon: 038-3030200

HHG-Genemuiden conformeert zich in de coronacrisis aan de landelijke voorschriften. Voor informatie over kerkelijke activiteiten zie de berichten op deze site en in het kerkblad

Zicht op de kerk – Kerkblad

De afgelopen jaren verscheen elke twee weken het landelijk Kerkblad van de Hersteld Hervormde Kerk. Het werd toegestuurd aan de abonnees.  Alle leden van de Hersteld Hervormde Kerk kregen eens per kwartaal het gratis blad Zicht op de kerk. Per 1 januari jl. zijn genoemde bladen samengevoegd. Het Kerkblad verschijnt nu onder de naam Zicht op de kerk; het zal nog steeds elke twee weken worden verstuurd naar de abonnees. Daarnaast wordt het elk kwartaal uitgereikt aan alle leden van de Hersteld Hervormde kerk. De eerste drie uitgaven van dit jaar worden ook bezorgd bij alle leden van de HHK, zodat u hier kennis van kunt nemen. 

De redactie doet dit vanuit de wens dat alle leden van de HHK het blad zullen kennen, gaan waarderen en er zich op zullen abonneren. Voor jong en oud wil het blad informatie bieden vanuit de landelijke kerk, inzicht geven in het werk vanuit de diverse commissies en daarnaast ook bezinnende artikelen bieden over allerlei relevante, Bijbelse en actuele onderwerpen. We onderstrepen van harte de wens van de redactie van Zicht op de Kerk dat alle leden van de gemeente een abonnement zouden hebben/nemen. Daarom een onderstreping van de oproep vanuit de redactie: lees het blad en geef u op als abonnee voor slechts € 19,50 per jaar. Dit kan via de website van de kerk (www.hhk.nl/zodk) of telefonisch (0318-505541). 

Met vriendelijke groet,

Kerkelijk bureau Hersteld Hervormde Kerk