Online Regelen (Coronavirus)

Kerkdienst Online

Kerkdienst Online
Beeld en Geluid

Vanwege storingen die er soms zijn tijdens een dienst hebben we, voorlopig, deze link aangepast.
Deze gaat nu direct naar de website van Kerkdientgemist.

Hersteld Hervormde Gemeente Genemuiden

Adres: Bereklauw 1
Telefoon: 038-3030200

HHG-Genemuiden conformeert zich in de coronacrisis aan de landelijke voorschriften. Voor informatie over kerkelijke activiteiten zie de berichten op deze site en in het kerkblad

L.S.,

De werkgroep ‘Homoseksualiteit‘ belegt op D.V. zaterdag 2 oktober 2021 een contactmorgen voor ouders en/of familieleden van een kind of een familielid dat anders geaard is. Op deze morgen zullen ouders ons iets vertellen van hun ervaringen met hun kind.  

Naar aanleiding van de lezing is er de mogelijkheid om vragen te stellen en gaan we met elkaar in gesprek. Verder is er ruim gelegenheid om elkaar te ontmoeten en [persoonlijke] ervaringen te delen.

Vanaf 09.30 is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken. De ochtend begint om 10.00 uur en zal rond het middaguur afgesloten worden met een gezamenlijke lunch.

Heeft u belangstelling? Meldt u dan aan via het onderstaande email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bij aanmelding ontvangt u t.z.t. het volledige programma en de locatie van deze ochtend.

Met vriendelijke groet,

De werkgroep homoseksualiteit binnen de Hersteld Hervormde Kerk