HHG Genemuiden 

Adres: Bereklauw 1  

 Telefoon: 038-3030200

Wat geloven wij

De Hersteld Hervormde gemeente Genemuiden is een klein onderdeeltje van Gods Kerk wereldwijd. Het is een wonder dat er nog steeds een gemeente Gods op aarde is.

Zien en geloven

Zien met het oog en zien met het verstand. Er is veel meer te zien dan wij met het oog kunnen waarnemen. Die rijkdom vinden we in de Bijbel. Dat willen wij graag met je delen.

Bijbelse Toerusting

Waarom een Cursus Bijbelse Toerusting? De kerk in Nederland komt steeds meer aan de rand van de samenleving te staan. Christelijke opvattingen worden steeds minder begrepen. Daarom is wapening en toerusting nodig.

Afhalen CD's

Bestelde cd’s van kerkdiensten kunnen tegen contante betaling à € 5,- per stuk bij de Bethelkerk afgehaald worden op maandag tussen 18.30 en 19.00 uur, en op donderdag tussen 9.15 en 10.00 uur.

Jeugdvereniging "16+"

 16+

 

Jeugdvereniging 16+

Wil je je verder verdiepen in de Bijbel? Jongeren ontmoeten van jouw leeftijd? Gouden avonden meemaken in de bovenzaal van de Bethelkerk? Op kamp met de JV van onze gemeente?

Dan moet je zeker komen op de JV+16 op zondagavond in de Bethelkerk. Iedere drie weken komen we als jongeren samen in de bovenzaal van onze kerk.

Tijdens deze avonden hebben een aantal jongeren de organisatie in handen. Zij houden met ons een Bijbelstudie waarin je meer te weten komt over de Bijbel en het leven met God. Tijdens de lange pauze is er alle ruimte om bij te kletsen en elkaar te ontmoeten. Na de pauze is er vaak een interessant spel, vrij onderwerp of discussie.

Naast de gewone avonden zijn er per seizoen zo’n 3 regionale avonden. Meestal buiten Genemuiden natuurlijk. Samen met jeugd uit omliggende gemeenten een hapje eten, luisteren naar een boeiend onderwerp door een spreker en daarnaast alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Als het ook maar enigszins kan gaan we ieder jaar rond Hemelvaartsdag op kamp. Daarin combineren we ontspanning met inspanning en verdieping.
Bij de jeugdvereniging zul je merken dat het bezig zijn met het allerbelangrijkste samen gaat met ontspanning en gezelligheid. Het beste kun je dat zelf komen beoordelen.

Het uiteindelijke doel van dit alles dat jullie de Heere mogen leren kennen. Hij is nog altijd Dezelfde en wil Zijn genade schenken. Zoek Hem, Hij wil zich laten vinden. Geve de Heere dat ook de JV daar een middel in mag zijn.

Twijfel je nog? Dan moet je zeker een keertje komen kijken. Kijk in de agenda op www.hhggenemuiden.nl wanneer de eerst volgende avond is of bel of app één van de leidinggevenden:

Jaap Hammer, 0610692122
Gerrit Heldoorn, 0612300784
Christiaan Brouwer, 0611802521

E-mail: contactformulier

Plaats: Bethelkerk


Agenda:

Op dit moment is er geen informatie.

Design by: www.diablodesign.eu