HHG Genemuiden 

Adres: Bereklauw 1  

 Telefoon: 038-3030200

Wat geloven wij

De Hersteld Hervormde gemeente Genemuiden is een klein onderdeeltje van Gods Kerk wereldwijd. Het is een wonder dat er nog steeds een gemeente Gods op aarde is.

Zien en geloven

Zien met het oog en zien met het verstand. Er is veel meer te zien dan wij met het oog kunnen waarnemen. Die rijkdom vinden we in de Bijbel. Dat willen wij graag met je delen.

Bijbelse Toerusting

Waarom een Cursus Bijbelse Toerusting? De kerk in Nederland komt steeds meer aan de rand van de samenleving te staan. Christelijke opvattingen worden steeds minder begrepen. Daarom is wapening en toerusting nodig.

Afhalen CD's

Bestelde cd’s van kerkdiensten kunnen tegen contante betaling à € 5,- per stuk bij de Bethelkerk afgehaald worden op maandag tussen 18.30 en 19.00 uur, en op donderdag tussen 9.15 en 10.00 uur.

Jeugdvereniging "16+"

 16+

 

Vanaf dit jaar wordt de naam gewoon JV 16+. Daarmee willen we aanduiden dat deze jeugdvereniging een normaal vervolg is op de Jeugdvereniging 12+ “De Wijngaard”.

Het is de bedoeling dat dit jaar de vereniging elke 2 weken op vrijdagavond gehouden wordt om 20.00 uur in de bovenzaal van de kerk. Uiteraard voor alle 16+ ers van de hele gemeente. Jullie zitten in een leeftijd waarin vrienden en vriendinnen heel belangrijk zijn. Kom daarom om hier je vrienden te ontmoeten en samen te luisteren naar een inleiding uit Gods Woord en om daarna d.m.v. discussievragen de stof samen te bespreken.

Na de Bijbelstudie volgt dan het 2e deel van de avond, wat begin met koffie of fris. Tijd voor het bijpraten met bekenden of vrienden. Verder kan de avond op verschillende manieren worden ingevuld. Er is voor elk wat wils. Wellicht is men in de ene hoek bezig met een partij Risk of een ander spel, en in de andere hoek zit men wat te kletsen in de zithoek. En terwijl een paar anderen discussiëren over een voorbereid onderwerp zijn anderen wellicht een potje aan het tafeltennissen. Op een paar avonden zal er een quiz of bosspel georganiseerd of wordt er iemand uitgenodigd die over een bepaald onderwerp spreekt.

Naast de gewone avonden zijn er per seizoen zo’n 3 regionale avonden. Meestal buiten Genemuiden natuurlijk. Samen met jeugd uit omliggende gemeenten de maaltijd gebruiken, luisteren naar een boeiend onderwerp door een spreker en daarna tijd voor pauze en vragenbespreking.

Elk jaar gaan we samen een dag op pad of we gaan een paar dagen op kamp. (Laatste keer naar Ameland) Bij de jeugdvereniging zul je merken dat het bezig zijn met het allerbelangrijkste samen gaat met ontspanning en gezelligheid. Het beste kun je dat zelf komen beoordelen.

Het uiteindelijke doel van dit alles dat jullie de Heere mogen leren kennen. Hij is nog altijd Dezelfde en wil Zijn genade schenken. Zoek Hem, Hij wil zich laten vinden. Geve de Heere dat ook de JV daar een middel in mag zijn.

Heb je vragen? Schroom niet, je mag altijd één van de leidinggevenden bellen of mailen:

Leiding:
Jaap Hammer, Langestraat 193
Gerrit Heldoorn, Greente 155
E-mail: contactformulier

Plaats: Bethelkerk


Agenda:

Op dit moment is er geen informatie.

Design by: www.diablodesign.eu