Hersteld Hervormde Gemeente Genemuiden

Adres: Bereklauw 1
Telefoon: 038-3030200

Heeft u problemen meld het ons

Wil je je verder verdiepen in de Bijbel? Jongeren ontmoeten van jouw leeftijd? Gouden avonden meemaken in de bovenzaal van de Bethelkerk? Op kamp met de JV van onze gemeente?

Dan moet je zeker komen op de JV+16 op zondagavond in de Bethelkerk. Iedere drie weken komen we als jongeren samen in de bovenzaal van onze kerk.

Tijdens deze avonden hebben een aantal jongeren de organisatie in handen. Zij houden met ons een Bijbelstudie waarin je meer te weten komt over de Bijbel en het leven met God. Tijdens de lange pauze is er alle ruimte om bij te kletsen en elkaar te ontmoeten. Na de pauze is er vaak een interessant spel, vrij onderwerp of discussie.

Naast de gewone avonden zijn er per seizoen zo’n 3 regionale avonden. Meestal buiten Genemuiden natuurlijk. Samen met jeugd uit omliggende gemeenten een hapje eten, luisteren naar een boeiend onderwerp door een spreker en daarnaast alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Als het ook maar enigszins kan gaan we ieder jaar rond Hemelvaartsdag op kamp. Daarin combineren we ontspanning met inspanning en verdieping.
Bij de jeugdvereniging zul je merken dat het bezig zijn met het allerbelangrijkste samen gaat met ontspanning en gezelligheid. Het beste kun je dat zelf komen beoordelen.

Het uiteindelijke doel van dit alles dat jullie de Heere mogen leren kennen. Hij is nog altijd Dezelfde en wil Zijn genade schenken. Zoek Hem, Hij wil zich laten vinden. Geve de Heere dat ook de JV daar een middel in mag zijn.

Twijfel je nog? Dan moet je zeker een keertje komen kijken. Kijk in de agenda op www.hhggenemuiden.nl wanneer de eerst volgende avond is of bel of app één van de leidinggevenden:

Jaap Hammer, 0610692122
Gerrit Heldoorn, 0612300784
Christiaan Brouwer, 0611802521

E-mail: Contactformulier

Plaats: Bethelkerk

Agenda:

Geen agenda items op dit moment